funny gifs
tq for being with me through this hardship together

Tuesday, 5 June 2012

MY THINGS, MY RULES

peeps, 

dengan ini azelle nak bgtaw ade beberape perkara yg downloader perlu tahu sebelum masuk ke AZELLE's SHARING


  • sharing mengandungi banyak iklan, kalau nak masuk, masukkan lah kalau takut sgt nak masuk sebab kene click ads then laptop hanged bagai. silalah tak payah masuk
  • REQUEST- mane-mane yg uols request, asal aq boleh setelkan aku setelkan. bukan senang nak penuhi permintaan semua orang. And, FYI, I'm a buzy-man ^^ & sibuk dengan pra-PSM
  • stuff2 dlm request folder hanya akan dialihkan apabila label NEW tu dah tamat, same ade aku buang or masukkan kat folder movie ke mv ke ape ke bagai terpulang kat aq
  • OFF time- kadang-kadang bile off aku takkan bg hint & kadang2 tu bg hint cth "5 minutes lg OFF". tapi kalau aq tak bg hint tu harap maaf la, EMERGENCY OFF la tu. so mane2 kalo download tak abez or kne kick connection during downloading, please forgive me. OK.
  • elakkan makian berlaku >.<
  • SILALAH GUNA IDM KALAU NAK KENE BANNED, KBYE



sekian,
azelle.


No comments: